am si o mica problema cu un VDS/Centos 5.5. M-am jucat prea mult cu webmin si am inceput sa opresc procese si sa sterg module, dorind sa ajung la o versiune care sa consume cat mai mai putin ram si in acelasi timp sa imi ofere cateva lucruri ajutatoare, fiind incepator in servere. Totul cred ca a mers ok pana mi s-a pus pata pe un proces care continea si python un nume. Asa ca am sters prin ssh python (yum remove python). Dupa faza asta a inceput sa dispara cam tot din webmin. De fiecare cand ma logam gaseam tot mai putine module active pana am ramas doar cu serverele de mail ca in rest nu mai mergea nimic. Evident nici SSH. Am incercat sa instalez prin webmin dar ba nu avea dependintele instalate si nu vroia, ba nu gasea TAR pe server ca sa poata instala.
Se poate sa instalez in acest caz un server de SSH ca sa ma pot conecta sa rezolv problema intr-un fel, sau trebuie o distributie curata de centos ?
Si as mai avea o curiozitate. Daca imi spune ca apache nu mai este instalat, atunci cum de mai merge webmin ?
Va multumesc anticipat pentru ajutor